Tipuri de site-uri videochat

  Din 1996 de la aparitia primului site pana in 2016 videochatul a fost in continua diversificare, astfel in  prezent avem 3 categorii de adult streaming:

 

1. Free Video-chat: membrii pot vedea si vorbi cu modelele online. Aici modelele nu au voie sa stea dezbracate. Membrii se pot convinge ca modelele din poze sunt chiar ele. 


2. Free Text Chat – membrii pot sta de vorba cu modelul. Daca vor sa vada modelul respectiv acestia trebuie sa intre in chat privat (cel cu plata). 


3. Nude chat – membrii nici nu pot sa vada, nici sa vorbeasca cu modelul. Pentru asta trebuie sa plateasca. Modelul trebuie sa fie nud, pregatit pentru show, atunci cand un membru intra in privat.
Se pot castiga bani si cand un model nu este online. Unele site-uri ofera posibilitatea unui model de a-si inregistra show-rile private pentru ca apoi acestea sa poata fi vizualizate de catre membrii, contra cost. 
Se poate lucra in cuplu sau in grup (cuplu de gay: baiat – baiat; fata – fata; cuplu mixt baiat – fata, sau grupuri de cate trei: mixte sau de acelasi *) categorii unde tarifele practicate sunt mult mai mari decat la single .

In prezent videochatul este unul din cele mai avantajoase joburi pentru fete, baieti si cupluri. Este un job legal si simplu unde iti poti folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea. Contrar celor prezentate uneori in mediile mass-media, aceasta activitate este o sursa de castig rapida si usoara in conditiile economiei de astazi.